Takaisin etusivulle

Helkama E3 3v 28"Pronssi NETTOMATTIHINTA 2299€

Uudistunut Helkama E3 on kattavasti varusteltu matalarunkoinen sähköpyörä kolmella vaihteella, joka tarjoaa kaikki olennaiset varusteet vaivattomaan päivittäiskäyttöön kaupunkiolosuhteissa.

Käytännöllinen e-city kategorian sähköpyörä sopii niin naisille kuin miehille matalan jalannostokorkeuden ansiosta. E3:ssa on mukavan pysty ajoasento, jota voit muokata tarvittaessa helposti säädettävän ohjainkannattimen avulla mieleiseksi.

Tästä sähköpyörästä löydät lähes huoltovapaan Shimano Nexus 3 napavaihteiston, joka on toiminnaltaan helppokäyttöinen ja luotettava. Polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen asti avustava Shimano E5000-keskimoottori tarjoaa 250W tehon, 40Nm väännön sekä mieluisan ajotuntuman.

Poljinkeskiön nopeussensori mittaa poljinnopeutta ja nopeammin poljettaessa moottori siten avustaa myös kovemmin. Yhdessä poljinkeskiön momentintunnistimen kanssa avustuksesta saadaan vielä entistäkin parempi. Momentintunnistin mittaa käyttäjän poljinvoimaa seuraamalla jatkuvasti ketjun kireyttä ja kun polkija polkee raskaammin se antaa moottorille käskyn avustaa kovempaa.

Pyörä on varustettu Shimanon 11,6Ah / 418Wh akulla, jolla ajat jopa 150km yhdellä latauksella.* Tavaratelineessä sijaitseva akku on helppo irrottaa latausta varten. Voit ladata akkua myös  paikallaan kiinni pyörässä.

Helppolukuisesta SC-E5000 näytöstä näet mm. avustustason, nopeuden, matkan sekä akun lataustason. Näyttö (koko 3,5cm) toimii samalla myös valintakytkimenä, jonka avulla säädät kolmea eri avustustasoa (ECO, NORMAL, HIGH) ylös- tai alaspäin ja kytket valot päälle. Lisäksi valittavissa on walk assist-tila pyörän talutustilanteisiin. Moottori tarjoaa pienen mutta riittävän avustuksen esimerkiksi ylämäkeen pyörää talutettaessa.

Monipuolisesti varustellusta E3:sta löydät kaikki polkupyörän perusvarusteet.  Lokasuojat, runkolukko, seisontatuki sekä valot edessä ja takana kuuluvat kaikki vakiovarusteisiin. Erityismaintana Atran Velo tavarateline, joka on yhteensopiva
<a href="https://www.helkamavelox.fi/avs"> AtranVeloSystem </a>(AVS) korien ja laukkujen kanssa.

*Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen toimintasäde vaihtelee. Sähköavustustila ja akun maksimi kapasiteetti/toimintamatka-arviot perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100kg ja testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella tiellä

Tekniset tiedot:

Runko:Alumiini

Vaihteisto:Shimano Nexus 3v

Jarrut:Shimano hyd.levyjarru MT200 160mm/jalkajarru

Moottori:Shimano E5000 40Nm

Akku:Shimano E6000 418Wh

Näyttö: Shimano SC-E5000

Laturi: Shimano EC-E6002

Varusteet: etuvalo:MR GO e-bikeE 6-12v,takavalo: H-Trace e-bike

Runkokoko:48cm

Ovh.2349€

  Itsenäisyydentie 8
  38200 Sastamala
  +358 40 0538758
  y: 1761489-3
  k-m.jarvinen@kopteri.net
  Kauppa on aina auki 24/7 netissä. Sovi pyörän toimituksesta aina erikseen. Nouto myymälästä 0€. Mahdollisesta pyörän lähettämisestä / kuljetuksesta sovitaan aina hinta tapauskohtaisesti.
  Myymälä auki sopimuksen mukaan.