Takaisin etusivulle

Crescent Elvira Vm.2024 Sh.2899€ Kysy tarjous!

Elvira on Crecsentin uutuus Bosch Active Line Gen3 moottorilla ja 300 Wh Bosch PowerPack akulla varusteltu 7 vaihteinen matalarunkoinen sähköpyörä. Elvirassa jatkuu Crescentin tyylikäs skandinaavinenmuotoilu. Elviran alumiinirunko on matala, joten pyörän päälle ja pois nouseminen on vaivatonta. AVS etu- sekä takatavaratelineeseen kiinnitätä korit ja kassit yhdellä napsautuksella. Pysty ajoasento, joustohaarukka ja hyvin rullaavat renkaat tekevät Elviralla ajosta pehmeää. Klassinen jalkajarru yhdessä hydraulisten levyjarrun ja automaattisen jarruvalon kanssa tekevät pysähtymisestä tehokasta ja turvallista.

PAKKAA KLIKKAUKSELLA

Kaikissa Crescent-polkupyörien tavaratelineissä on näppärä AVS-kiinnitys. Tämä tarkoittaa, että voit helposti napsauttaa AVS -kassin tai -korin kiinni ja pois tavaratelineestä. Jos Crescent-pyörässäsi ei ole tavaratelinettä, voit jälkiasentaa sellaisen. Jos sinulla on vanhan mallin tavarateline, voit asentaa siihen AVS-sovittimen.

Tekniset tiedot:

Runkokoko:47cm

Vaihdevipu:Shimano® Nexus® 7

Jarrut:Shimano® Taka:Napajarru Etu:Hydraulinen levyjarru. Shimano BR-MT201®

Moottori:Bosch Active Line Gen3

Akku:Bosch Rack battery 300Wh

Näyttö:Bosch PURION

Renkaat:Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622

Lukko:AXA Solid +

Valaisin:Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED

Istuin:Spectra Fluito, vaimentava elastomeeri

  Itsenäisyydentie 8
  38200 Sastamala
  +358 40 0538758
  y: 1761489-3
  k-m.jarvinen@kopteri.net
  Kauppa on aina auki 24/7 netissä. Sovi pyörän toimituksesta aina erikseen. Nouto myymälästä 0€. Mahdollisesta pyörän lähettämisestä / kuljetuksesta sovitaan aina hinta tapauskohtaisesti.
  Myymälä auki sopimuksen mukaan.