Takaisin etusivulle

Crescent Elsa 7-v Kysy NETTOMATTI-TARJOUSHINTA!

Crescent Elsa on matalarunkoinen naisten 7-vaihteinen sähköavusteinen pyörä. Elsan ajoasento on rento ja pysty, myös ajoasennon muokkaaminen on helppoa säädettävän ohjainkannattimen avulla. Moottorina toimii Shimanon luotettava E5000-keskimoottori. Takana on jalkajarru ja edessä hydraulinen levyjarru. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluu seisontatuki, lokasuojat, runkolukko, akusta virran ottavat valaisimet, etukori sekä AVS yhteensopiva tavarateline takana. Toimintasäde yhdellä latauksella jopa 100 km. Matalan rungon ansiosta jalkaa ei tarvitse nostella pyörään noustessa tai siitä poistuessa.

Ohjaustangon lukon avulla voit pakata korin täyteen ja pysäköidä ilman, että sinun tarvitsee miettiä, kestääkö pyörä painon. Yksinkertaisella "yhden käden käännöksellä" lukitset pyörän ohjaustangon pystysuoraan ja vakaaseen asentoon. Sano hyvästit horjuvalle pyörälle. Muista avata lukitus ennen kuin lähdet liikkeelle.

Kaikissa Crescent-polkupyörien tavaratelineissä on näppärä AVS-kiinnitys. Tämä tarkoittaa, että voit helposti napsauttaa AVS -kassin tai -korin kiinni ja pois tavaratelineestä. Jos Crescent-pyörässäsi ei ole tavaratelinettä, voit jälkiasentaa sellaisen. Jos sinulla on vanhan mallin tavarateline, voit asentaa siihen AVS-sovittimen.

Tekniset tiedot:

Runkokoko:51(160-185cm)

Värit:Punainen ja petrooli

Jarrut:Shimano® Taka:Napajarru Etu:Hydraulinen levyjarru. Shimano BR-MT201®

Moottori: keskellä, Shimano Steps E5000

Akku:11,6Ah 418 Wh E-going

Vaihdevipu:Shimano® Nexus® 7

Ovh.2549€

  Itsenäisyydentie 8
  38200 Sastamala
  +358 40 0538758
  y: 1761489-3
  k-m.jarvinen@kopteri.net
  Kauppa on aina auki 24/7 netissä.
  Soita ja sovi sinulle sopiva esittelyaika.
  Myymälä auki sopimuksen mukaan.
  Löydät meidät ja ajankohtaiset tarjoukset Facebookista.
  Toimitamme kaikkia tuotteita Suomen alueelle. Sovi toimituksesta erikseen.